Enthousiast, verbindend, praktisch en innovatief


De kernwaarden waarmee Kelly Fraaije het bedrijf in januari 2021 is begonnen, waarden die het uitgangspunt zijn bij ieder project wat Fraaije Consultancy aangaat. 

Van planfase tot oplevering van een project in de bouw of GWW-sector komen we voor belangrijke keuzes en uitdagingen te staan. Fraaije Consultancy denkt mee en faciliteert in deze fases over de te volgen juridisch-planologische procedures binnen het Omgevingsrecht, brengt de omgeving en stakeholders helder in beeld en stelt een participatie- & communicatiestrategie op bij uitvoerende infra- en bouwprojecten. 

Wij zijn geschoold op het gebied van planologie en gebiedsontwikkeling en hebben ervaring en affiniteit met de civiele techniek. Naast de benodigde inhoudelijke kennis binnen Fraaije Consultancy vinden wij onze 'human skills' minstens zo belangrijk. Wij zijn in staat te schakelen tussen ontwikkelaar/opdrachtgever, aannemer, verschillende overheden en diverse stakeholders. De verschillende belangen en communicatievoorkeuren begrijpen van de verschillende stakeholders vraagt om maatwerk, geduld en sensitiviteit.